Skip to main content
sercoach4

Vols ser coach?

Si estas pensant a ser coach o vols adquirir les eines avançades de comunicació que s’utilitzen en el coaching per complementar o millorar la teva professió, llavors, t’interessa el Postgrau en Coaching Personal, que engeguem enguany conjuntament l’Associació Coaching C7 i el Centre Internacional de Formació Contínua de la Fundació Universitària del Bages, Campus UManresa (Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya). Aquest postgrau està adreçat a directius, comandaments intermedis, caps d’equip, comercials, consultors, professionals que vulguin potenciar les seves habilitats en les relacions amb persones, i a persones que volen conèixer el coaching, les possibilitats que té a nivell personal, per millorar a nivell individual i formar-se per esdevenir coaches professionals. Pots veure el cartell clicant aquí.

imagen6Si vols conèixer més a fons el Coaching, les possibilitats que té aquesta disciplina en l’àmbit personal i de la salut, t’esperem el dimarts 29 de setembre, a les 19 hores, a la sessió informativa que porta per títol “El Coaching com a sortida professional i de millora del lideratge personal”, i a continuació, a les 20 hores, hi haurà la propera sobre “El Coaching aplicat a la salut: eines per la qualitat de vida”, que tractarà sobre el Postgrau en Coaching de salut, adreçat als professionals d’aquest àmbit que volen desenvolupar les seves competències de comunicació i les noves habilitats que proporciona el coaching. Les dues sessions es portaran a terme a l’aula Diesa de la Fundació Universitària del Bages (avinguda Universitària 4-6, de Manresa).

Pregaríem que confirmis l’assistència al correu coachingc7@gmail.com fins el dia 25 de setembre. Pots descarregar un arxiu en pdf clicant aquí amb la informació sobre el Màster de Coaching en Salut, que enguany és nou i està especialment dissenyat per a formar a professionals de la Salut en habilitats de coaching, i els dos postgraus que depenen d’aquest màster. Pots clicar aquí per descarregar el cartell del Màster.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *