Skip to main content
imatgepostgrau

Vols millorar el teu Autoconeixement?

Si vols millorar el teu autoconiexement o vols adquirir les eines avançades de comunicació que s’utilitzen en el coaching per complementar o millorar la teva professió, llavors potser t’interessa el Postgrau en Coaching Personal, que impulsa conjuntament l’Associació Coaching C7 i el Centre Internacional de Formació Contínua de la Fundació Universitària del Bages, Campus UManresa (Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya).

El Coaching és el procés d’acompanyar a una persona des d’una situació actual a una altra desitjada, ajudant-la a aconseguir o assolir els seus objectius. Es tracta d’un procés d’acompanyament que permet a un coach (entrenador) assistir al seu coachee (client que rep el coaching) a aconseguir el millor de si mateix. En aquest Postgrau, es treballa amb la vida personal del client. Es tracta d’ajudar a superar canvis en en els àmbits personal, de relacions, d’autoorganització, de desenvolupament personal, de carrera, de cura del físic i de gestió de l’estrès, entre d’altres.

El Postgrau en Coaching Personal està adreçat a persones que volen conèixer el coaching, les possibilitats que té a nivell personal, per millorar a nivell individual i formar-se per esdevenir coaches professionals. Les classes presencials del Postgrau es portaran a terme d’octubre de 2017 a febrer del 2018 a Manresa. El curs aplica una metodologia pràctica i vivencial, la qual fomenta la participació del grup i l’adquisició d’habilitats i eines. Les inscripcions actualment ja són obertes i per obtenir més informació del Postgrau podeu clicar aquí o enviar un correu a coachingc7@gmail.comfotopostgraucoachingpersonal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *