Skip to main content

Taller “Començant a Empendre” els Principals Factors d’Èxit per als Emprenedors

El dissabte 26 de gener es farà la 4a Trobada Temàtica Mensual que porta per títol “Començant a Emprendre: els principals factors d’èxit per als emprenedors”, a càrrec de la coach Esther Vega i Albert Martínez.

El taller es portarà a terme al Centre Cívic Selves i Carner de Manresa (carrer Bernat Oller, 14-16), de 10 a 13 hores. La trobada és organitzada per l’Associació Coaching C7 i té un preu de 15 euros (10 euros pels socis). Reserva la teva plaça fent el pagament al Banc de Sabadell 0081-0049-59-0001701179 indicant el teu nom i curs emprenedoria. Més informació i inscripcions a: coachingc7@gmail.com

Els objectius de la trobada són:

Hàbits Imprescindibles per ser un bon emprenedor

Passos per transformar una idea en una realitat

Les pors i els errors més comuns que limiten als emprenedors

Esther Vega és Coach de Màrqueting especialista en què emprenedors: coachs, professionals independents i petites empreses aconsegueixin més clients, estalviïn en publicitat i millorin els seus resultats. Fundadora de l’Associació CoachingC7 i formadora en cursos de Poder Personal, Prosperitat, Tècniques de Màrqueting i Definició d’Objectius. Facilitadora Advanced Psych-k per al canvi de creences limitants. També és l’autora de l’ebook “La Guía del Éxito para la Mujer Emprendedora”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *