Skip to main content
707f0649-8f8d-43d1-9ce7-1860c5a87bdb

S’obren les inscripcions per participar a la 3a Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central

Aquesta setmana s’han obert les inscripcions per participar a la 3a Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central que es portarà a terme el dissabte dia 18 de novembre, de 9 a 14 hores, a la UManresa-FUB (avinguda Universitària 4-6, de Manresa). La jornada, que està centrada en el tema de la gestió del canvi, porta per títol “Ara es el teu moment: l’hora del canvi”. Les inscripcions es poden formalitzar a través d’aquesta mateixa pàgina web de l’Associació Coaching C7.
La trobada abordarà el tema de la gestió del canvi a través de tallers pràctics i grups de treball que portaran a terme els coachs professionals de l’Associació Coaching C7. Durant la jornada s’aportaran eines pràctiques per millorar l’autoconfiança, l’autoestima, l’actitud i la mentalitat. El preu de la inscripció del 16 d’octubre al 6 de novembre és de 25 euros i del 7 al 17 de novembre serà de 40 euros. Es pot pagar pel botó de paypal que hi ha més avall o també fent l’ingrés de la inscripció al compte corrent de l’Associació Coaching C7 ES24 0081 0049 5900 0170 1179 (Banc Sabadell), posant nom i cognom + jornada al concepte, i enviant un correu de confirmació a coachingc7@gmail.com. La Jornada és organitzada per l’Associació Coaching C7 i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, el CIO, la Diputació de Barcelona i UManresa-FUB.
La primera Jornada de Coaching, que convidava a convertir-se en protagonistes de la pròpia vida, es va portar a terme a la sala La Plana de l’Om i va reunir 130 persones. En aquella ocasió, hi van participar els coach Raimon Samsó, Xesco Espar, Mònica Fusté, Meritxell Obiols, Cristina Arozamena i l’expert en emprenedoria Albert Riba. La segona edició, que tractava de l’autoestima, es va portar a terme al teatre Kursaal de Manresa i va reunir un centenar de persones. En aquella edició, hi van participar, a més dels coachs professionals de l’associació; la psicòloga i coach, Sílvia Congost, i el psicòleg i terapeuta de parella, Antoni Bolinches. Per més informació pots enviar un correu a coachingc7@gmail.com
Pots consultar el programa provisional de la jornada aquí

Pots consultar el cartell promocional de la jornada clicant aquí

Pots consultar el flyer promocional de la jornada clicant aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *