Skip to main content
hablar-en-publico

Presentació del llibre “No limits” i del Postgrau de Coaching Personal a UManresa

Coberta_no_limits2ed.OK.inddEl proper dimarts 20 de setembre, a les 19 hores, tindrà lloc la presentació del llibre “No limits” i del Postgrau de Coaching Personal de la UVIC-UCC a l’Auditori de l’Edifici FUB2 de Manresa (Avinguda de les Bases de Manresa, 1). L’acte està organitzat per l’Associació Coaching C7 i la UManresa.

El llibre que porta per subtítol “Lo que el mundo del deporte puede enseñarle a la empresa” està escrit per Xesco Espar, Marcos Urarte i la professora del Postgrau de Coaching Personal de la UVIC-UCC, Maribel Salvador. El propòsit d’aquest llibre és abordar de forma innovadora i útil el lideratge i la gestió d’equips des de la perspectiva de l’esport, ja que és equiparable a les dinàmiques del món empresarial. En aquesta obra trobarem exemples de triomf i fracàs en diferents àmbits i com de les experiències podem extreure conclusions profitoses per solucionar els conflictes que inevitablement sorgeixen a les organitzacions empresarials.

Al final de l’acte es presentarà la segona edició del Postgrau de Coaching Personal de la UVIC- UCC que es porta a terme des de l’octubre de 2016 al juny del 2017 a Manresa i que està impulsat per Coaching C7 i UManresa.

foto_maribel_salvador_WEB
Maribel Salvador

El Postgrau està adreçat tant als que volen esdevenir coaches com per als que volen millorar en el seu autoconeixement.

Durant l’acte intervindran la consultora de formació, experta en comunicació i coautora del llibre, Maribel Salvador; el coach i president de l’Associació Coaching C7, Jordi Simon i els coach i professors del Postgrau de Coaching Personal, Pau Cinos i Montserrat Rosell. L’entrada a l’acte és lliure. Al finalitzar la presentació es podrà adquirir el llibre i fer-lo signar per l’autora. Per a confirmar l’assistència o demanar més informació podeu enviar un correu a coachingc7@gmail.com .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *