Skip to main content
albertriba

Presentació del llibre “Mamut o Sapiens” a Manresa

El proper dimecres 10 d’abril, a les 20 hores, tindrà lloc la presentació del llibre “Mamut o Sapiens. Las diez inquietudes vitales para adaptarse y emprender” d’Albert Riba, a la Sala d’Actes del Casino de Manresa (passeig Pere III, 27 baixos). Durant l’acte intervindran el coach i President de l’Associació Coaching C7, Jordi Simon; l’emprenedor i membre de Jove Cambra de Manresa, Pere Calafell i el mateix autor. Aquest és un acte gratuït, obert a tothom i organitzat per l’Associació Coaching C7.

Tot emprenedor s’ha d’adaptar al mitjà o morirà en l’intent de dur a terme un projecte. Aquesta és la idea que Albert Riba vol transmetre amb el seu llibre Mamut o Sapiens, editat per Empresa Activa. Per això, Riba explica les deu inquietuds sobre les quals s’ha de treballar per tenir una actitud emprenedora, i amplia els seus consells amb entrevistes de persones -algunes populars, altres menys conegudes- que expliquen els èxits de la seva vida.

Albert Riba Trullols és Dynamic Partner i cofundador de inPreneur i soci de Kinetical. Fa més de deu anys que imparteix cursos de formació en empreses i col·labora en diferents mitjans de comunicació com Rac1 a Catalunya i Ràdio Nacional d’Espanya. També ha estat director del Institut de Formació de JCI Catalunya i Codirector del Postgrau per a emprenedors de la Universitat Politècnica de Catalunya.

One thought on “Presentació del llibre “Mamut o Sapiens” a Manresa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *