Skip to main content
ARAESELMOMENT11

Presentació de la 3a Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central

El dissabte 7 d’octubre, de les 18 a les 21 hores, es va presentar la 3a Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central al Centre Cultural El Casino de Manresa (passeig Pere III, 27). Va ser una tarda on es va poder experimentar, tot fent un tast de forma lúdica, pràctica i gratuïta, el què és el coaching. Així com també, es va poder conèixer quelcom més del tema de la jornada d’enguany, que serà la gestió del canvi. Els temes que es van tractar van ser la confiança, l’autoestima, l’actitud, les creences i les pors. Aquesta presentació va ser adreçada a totes aquelles persones que volien millorar el seu autoconeixement i experimentar de forma pràctica i vivencial el coaching. La presentació va ser a càrrec dels coachs professionals de l’Associació Coaching C7.
La 3a Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central es portarà a terme el dissabte dia 18 de novembre de 9 a 14 hores a la UManresa-FUB (avinguda Universitària 4-6) i portarà per títol “Ara es el teu moment: l’hora del canvi”. La jornada, que està centrada en el tema de la gestió del canvi, treballarà aquest aspecte a través de tallers pràctics i grups de treball que portaran a terme els coach professionals de l’Associació Coaching C7. Durant la trobada es donaran eines pràctiques per millorar la confiança, l’autoestima, l’actitud i la mentalitat. Es pot consultar el programa provisional clicant aquí. Ja s’han obert les inscripcions a la jornada a través de la pàgina web de l’Associació Coaching C7. El preu de la inscripció del 15 d’octubre al 6 de novembre és de 25 euros i del 7 al 17 de novembre és de 40 euros. La 3a Jornada és organitzada per l’Associació Coaching C7 i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, el CIO, la Diputació de Barcelona i UManresa-FUB.
La primera Jornada de Coaching, que convidava a convertir-se en protagonistes de la pròpia vida, es va portar a terme a la sala La Plana de l’Om i va reunir 130 persones. En aquella ocasió, hi van participar els coach Raimon Samsó, Xesco Espar, Mònica Fusté, Meritxell Obiols, Cristina Arozamena i l’expert en emprenedoria Albert Riba. La segona edició, que tractava de l’autoestima, es va portar a terme al teatre Kursaal de Manresa i va reunir un centenar de persones. En aquella edició, hi va participar la psicòloga i coach, Sílvia Congost, i el psicòleg i terapeuta de parella, Antoni Bolinches. Per més informació pots enviar un correu a coachingc7@gmail.com

Pots consultar el programa provisional de la jornada aquí

Pots consultar el cartell promocional de la jornada clicant aquí

Pots consultar el flyer promocional de la jornada clicant aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *