Skip to main content
FotofundadorsCoachingC7

NOVA ASSOCIACIÓ QUE PROMOU EL COACHING I EL CREIXEMENT PERSONAL

El proper dia 17 d’abril es presentarà a la ciutat  de Manresa la nova Associació Coaching C7, fundada a Manresa i que pretén promoure el coaching i el desenvolupament personal.

Concretament, dimarts vinent, a les 20 hores, a la sala de reunions del Casino de Manresa, es presentarà la nova entitat amb la conferència titulada “Què és el coaching? Vine i en parlem des de Coaching C7”, a càrrec dels coach i membres de l’associació, Jordi Simon, Mònica Zabala i Esther Vega.

En aquesta xerrada s’explicarà què és el coaching, per a què serveix i com formar part de la nova associació. Així mateix, també es presentaran algunes de les primeres activitats que fa l’associació que consisteixen en tres tallers de 2 hores que es portaran a terme en els propers dies.

Aquests tallers són una Introducció al coaching, sobre Tècniques de marketing i sobre Valors i Relacions.

L’Associació Coaching C7, fundada pels coach Jordi Simon, Esther Vega i Mònica Zabala, té per objectiu divulgar l’activitat del coaching i el desenvolupament personal a través de xerrades, jornades, conferències, cursos i activitats diverses.

El coaching és un procés de canvi que et permet despertar i descobrir qui ets, quins valors tens, que vols realment a la teva vida. És una eina que t’acompanya a aconseguir els teus objectius i projectes. El coaching és acció enfocada cap a allò que desitges conquerir: la teva vida, la teva família, el teu negoci, els teus somnis,…

Gràcies a aquest procés aconsegueixes resultats més ràpids, més conscients i més efectius, al sentir-te escoltat, valorat, recolzat i respectat en el camí.

Jordi Simon és especialista en coaching comunicacional i en acompanyar a les persones que han de millorar la seva comunicació personal i professional; Esther Vega és especialista en que terapeutes, coach i emprenedors aconsegueixin clients i beneficis i Mònica Zabala és especialista en que joves i pares potenciïn la seva confiança, capacitat de reflexió, vegin noves perspectives i aconsegueixin els seus propòsits.

Per més informació:

Jordi Simon (President):             649 261 238

Esther Vega (secretària):             620 435 119

Mònica Zabala (tresorera):         627 965 646

email: coachingc7@gmail.com

3 thoughts on “NOVA ASSOCIACIÓ QUE PROMOU EL COACHING I EL CREIXEMENT PERSONAL

  1. Lo admito, no he estado en coachingc7.com en mucho tiempo, sin embargo, fue otra alegría al ver que es un tema tan importante e ignorado por muchos , incluso los profesionales . Le doy las gracias para ayudar a hacer que la gente más consciente de los posibles problemas . Saludos !

  2. Hola, acabo de descobrir el teu bloc a Yahoo, i trobar que és realment impressionant. Vaig a mirar cap a fora per Brussel · les. Agrairia si seguir escrivint sobre aquest tema en el futur. Molta gent es beneficiarà de la seva escriptura. ¡Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *