Skip to main content

Mira que pots aconseguir amb la Visualització!!!

Avui en dia ja tots sabem que la nostra ment és coneguda pels seus increïbles poders. Les persones que treballen l’energia de la ment es sorprenen al descobrir la gran quantitat d’ habilitats que es poden aconseguir.

I la Visualització Creativa és el canal més directe per conquistar l’èxit, en totes les àrees de la vida.
Per entendre com funciona el procés de Visualització, cal entendre com funciona la ment… Més concretament, la interacció entre la ment Conscient, i la ment Inconscient o emocional.
La ment no és una cosa estàtica; La ment es mou i crea, mitjançant la Visualització Creativa.
La ment és moviment, i quan poses una imatge en aquest moviment, ha de moure’s a aquesta forma, o imatge… és una Llei Absoluta. I l’única manera en què pots frenar aquest moviment, és descartant la imatge.
És com plantar una llavor en terra fèrtil. Si planto una llavor de patata, i mantinc la terra fèrtil, aquesta patata ha de créixer.

De manera simple, la visualització creativa consisteix en construir una imatge de nosaltres mateixos, del que volem SER, tenir, compartir, experimentar, etc.
I quan imprimeixes aquesta nova imatge en la teva ment, i la visualitzes de forma constant, poses a aquest instrument físic en el qual vius, en una vibració que està en harmonia amb la imatge, i quan això succeeix comences a atreure tot el requerit en l’Univers per a la manifestació d’aquesta imatge… Llavors, els salts en resultats seran Quàntics, exponencials.

Gràcies a Fany i Artur Lafuente aquest dissabte 1 de desembre, durant 3 hores podrem descobrir com posar la nostra ment en funcionament per aconseguir treballar amb ella i aconseguir alló que volem veure a la nostra vida.

Per inscripcions envia un email a coachingc7@gmail.com, preu del taller 15€ (10€ els socis)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *