Skip to main content

La primera vegada

  • Quantes coses fas per primera vegada en una setmana???
  • Com et sents???
  • Què et fa decidir fer, probar, tastar, … alguna cosa nova i diferent???

En aquesta vida sempre hi ha una primera vegada per tot, oi? Hi ha coses que et costen molt poc fer-les, i d’altres que rumies i rumies com les vaques a veure si te les pots estalviar. El que està clar, és que per aprendre i emprendre t’has d’arriscar, i això sempre té la seva recompensa, estar millor amb tu mateix/a.

En el Coaching parlem de la zona de confort per referir-nos a aquell espai, entorn o situació en el que estàs i et sents còmode. Puntualitzo 2 coses:

  1. còmode, no té perquè voler dir estar bé i a gust. Puc estar tip/a d’una situació (feina, parella, amics, família, malestar, …) i no fer res al respecte per por, perquè que vols que faci a la meva edat, perquè no vull enfrontar-me al que diran i tantes altres excuses que ens repetim i creiem, que ens paralitzen i no ens deixen avançar i evolucionar;
  2. l’aprenentatge és fora de la nostra zona de confort, per tant si vols aprendre t’animo a fer una pas endavant fora del cercle.

I tot això t’ho explico, perquè la setmana passada vaig fer la meva primera roda de premsa, és a dir, vaig sortir del cercle. Es presentaven el conjunt de propostes formatives de les Aules de Cultura i Tallers d’Art a l’Ajuntament de Manresa. I vet aquí que, al ser l’única representant de les entitats, em van donar el bon dia i una invitació per seure a la taula amb els regidors.

Tot plegat, potser només va durar 15 minuts, dels quals 2 o 3 van ser únics i exclusius per a mi; per a presentar a l’Associació Coaching C7, de la que sóc sòcia fundadora; i per donar a conèixer les diferents propostes que hem preparat per aquest any. Si et ve de gust fer un cop d’ull, aquí tens el link dels cursos:

http://www.ajmanresa.cat/web/contingut.php?id_menu=3627&parent=111&area=6

 També et deixo el vídeo resum de la roda de premsa  :

Crec que ningú neix ensenyat i que tenim moltes coses per aprendre i fer per primera vegada al llarg de la nostra vida, així que no queda una altra que practicar, practicar i practicar tot allò que t’acosta als teus objectius.

I vist que vaig sortir de la meva zona de confort i vaig superar la meva primera roda de premsa, en 15 dies en tornem a fer una altra. Aquesta per presentar la conferència que farà el Raimon Samsó el dilluns 15 d’octubre, el Primer Tast de Coaching, Teràpies i Creixement Personal del Bages  que farem el dissabte 20 d’octubre i els Dissabtes Temàtics del 4rt trimestre. Et tindré informat de tot plegat amb més detall.

Què tinguis una Feliç Primera Vegada del que tu vulguis!!!

Mònica Zabala

Coaching C7

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *