Skip to main content
SONY DSC

La consultora Maribel Salvador explica a UManresa les solucions que aporta el món de l’esport a l’empresa i a la vida

Salvador, Simon i Cinos. Autor: Jordi Torras – UManresa-FUB

La consultora i professora del Postgrau de Coaching Personal, Maribel Salvador, va explicar el passat 20 de setembre a UManresa-FUB les claus per treballar en equip a l’empresa des dels valors de l’esport. La xerrada-col·loqui va servir per presentar el llibre NO LIMITS, coescrit per la mateixa ponent juntament amb Xesco Espar i Marcos Urarte. A l’acabar la xerrada es va fer la presentació de la segona edició del Postgrau de Coaching Personal de la UViC-UCC. Aquest va ser un acte organitzat conjuntament per l’Associació Coaching C7 i UManresa-FUB.

La conferenciant va explicar tot allò que el món de l’esport pot ensenyar al món de l’empresa i de retruc a les persones que lideren i formen els equips de treball.

Salvador, Simon i Cinos. Autor: Jordi Torras – UManresa-FUB

Segons Salvador els valors de l’esport que es poden exportar a l’empresa són el respecte, la comunicació, la confiança, la generositat, la solidaritat, el saber perdonar, la tolerància a la frustació, la humilitat i l’adaptació, la coherència entre paraules i accions, el compromís, l’esforç i el sentit de pertinença i lleialtat.
Al final de l’acte es va presentar la segona edició del Postgrau de Coaching Personal de la UVIC- UCC que es porta a terme des de l’octubre de 2016 fins al juny del 2017 a Manresa i que està impulsat per Coaching C7 i Umanresa. El Postgrau està adreçat tant als que volen esdevenir coaches com per als que volen millorar en el seu autoconeixement. Per més informació del Postgrau cliqueu aquí.
Durant l’acte van intervenir la consultora de formació, experta en comunicació i coautora del llibre, Maribel Salvador; la responsable del Centre Internacional Formació Continua de UManresa, Montse González; el coach i president de l’Associació Coaching C7, Jordi Simon i el coach i tutor del Postgrau de Coaching Personal, Pau Cinos, que va explicar què és el coaching i què pot aportar a la vida de les persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *