Skip to main content
707f0649-8f8d-43d1-9ce7-1860c5a87bdb

La III Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central tractarà de la gestió del canvi

La 3a Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central es portarà a terme el dissabte dia 18 de novembre de 9 a 14 hores a la UManresa-FUB (avinguda Universitària 4-6) i portarà per títol “Ara es el teu moment: l’hora del canvi”.

990_1460965089FotoAntoniBolinches1La jornada, que està centrada en el tema de la gestió del canvi, treballarà aquest aspecte a través de tallers pràctics i grups de treball que portaran a terme els coach professionals de l’Associació Coaching C7. Durant la trobada es donaran eines pràctiques per millorar l’autoconfiança, l’autoestima, l’actitud i la mentalitat. Es pot consultar el programa definitiu clicant aquí. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web de l’Associació Coaching C7. El preu de la inscripció és de 40 euros i permet convidar a una altra persona gratuïtament. Es pot pagar pel botó de paypal que hi ha més avall o també fent l’ingrés de la inscripció al compte corrent de l’Associació Coaching C7 ES24 0081 0049 5900 0170 1179 (Banc Sabadell), posant nom i cognoms + jornada al concepte, i enviant un correu de confirmació a coachingc7@gmail.com. La 3a Jornada és organitzada per l’Associació Coaching C7 i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, el CIO, la Diputació de Barcelona i UManresa-FUB.

FotofinalParticipantsLa primera Jornada de Coaching, que convidava a convertir-se en protagonistes de la pròpia vida, es va portar a terme a la sala La Plana de l’Om i va reunir 130 persones. En aquella ocasió, hi van participar els coach Raimon Samsó, Xesco Espar, Mònica Fusté, Meritxell Obiols, Cristina Arozamena i l’expert en emprenedoria Albert Riba.

La segona edició, que tractava de l’autoestima, es va portar a terme al teatre Kursaal de Manresa i va reunir un centenar de persones. En aquella edició, hi va participar la psicòloga i coach, Sílvia Congost, i el psicòleg i terapeuta de parella, Antoni Bolinches. Per més informació pots enviar un correu a coachingc7@gmail.com
Pots consultar el programa definitiu de la jornada clicant aquí

Pots consultar la localització de la jornada i els transports clicant aquí

Pots consultar el cartell promocional de la jornada clicant aquí

Pots consultar el flyer promocional de la jornada clicant aquí