Skip to main content

Els coach Xavier Garcia i Dídac Herrero expliquen a Manresa com influencien la ment i les emocions al rendiment de les persones

El coach Xavier Garcia

El proper dilluns 3 de desembre, a les 20 hores, es portarà a terme a l’auditori de la Fundació Catalunya Caixa, una conferència dels coach Xavier Garcia i Dídac Herrero que porta per títol “Crea el teu 2013. L’esport com a model del progrés”. En aquesta xerrada es reflexionarà sobre la incidència de la ment i les emocions en el nostre rendiment. És un acte organitzat per l’Associació Coaching C7 i Tranformación Deportiva.

Aquest acte està adreçat a qualsevol persona inconformista, inquieta, amb desig de progressar a la vida que creu en els valors de l’esport: compromís, superació, equip, esforç, confiança, repte; i també als pares, entrenadors i educadors que volen inspirar a nens i joves.

A la conferència s’explicarà que el nou estat del benestar serà l’estat de recursos on es pot créixer emocional i intel·lectualment. També es parlarà que la qualitat de la nostra conversa marca la qualitat de la nostra vida vida i, que per això, cal responsabilitzar-se. Finalment, es podrà distingir i escollir la perspectiva des de la qual enfocar la vida: des del protagonisme o des de la víctima.

Els ponents de la xerrada són Xavier Garcia i Dídac Herrero. Xavier Garcia és coach professional certificat ACC i entrenador especialista en lideratge de persones i equips. Dídac Herrero és coach i professor de la UVIC. Diplomat en Fisioteràpia i Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i Esport.

La xerrada servirà per presentar el curs de formació “Lideratge Personal”, que tindrà lloc del 27 al 30 de desembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *