Skip to main content

Elimina les Creences Limitants

MENTES RICAS!!!

El dia 7 de juliol, l’equip de Coaching C7 vam assistir en el Curs “Mentes Ricas, Mentes Pobres” allà a part d’estar amb molta gent que tenia ganes de millorar la seva economia, també hi havia molta gent plena d’ il.lusió i esperança en trobar una fórmula per millorar la seva vida.

Allà vam aprendre una tècnica anomenada “Tapping”, que ajuda a eliminar desequilibris energètics que puguin estar provocant coses a la nostra vida que no ens ajuden a viure bé.

Aquesta tècnica pot complementar a qualsevol altra que estigui destinada a millorar la vida de les persones. I pensem que és molt bona tècnica per utilitzar junt amb el coaching.

Què és un desequilibri energètic?

Els desequilibris energètics es produeixen per alteracions de la persona, poden  ser per emocions fortes positives o negatives, així com, sentiments de culpabilitat, pors, ambicions, estres, angoixes, ansietat, gelosia, enveges, odi, egoisme, mals tractes psíquics o físics, per no acceptar de la pèrdua de persones estimades o per la no-atenció i estimació en el àmbit on es mou la persona, etc.

Des de el meu punt de vista el Tapping, és per la gent amb la ment oberta, ja que es tracta de donar-se copets en certs punts d’acupuntura per on passen certs meridians, però els acupuntors no coneixen la tècnica, per tant aquesta tècnica és pot veure una mica entre esotèrica i miraculosa, que pot provocar alguns escèptics.

Però com diu Cipriano Toledo, proba-la durant 30minuts i segurament canviaràs d’opinió.

Què són les creences limitants?

Jo acostumo a dir, que són com unes ulleres que ens posen quan som petits, segons l’informació que rebem de l’exterior durant l’infància ens fan veure la vida d’una manera o altra. I si has tingut una família positiva i optimista, les teves ulleres seran d’un color més bonic que les ulleres amb d’una família on tot són queixes, negatives i pessimistes.
Així que encara que no ens agradi saber-ho, la vida que tenim avui està determinada per les creences i els patrons que tenim instal.lats de petits i pels desequilibris energètics que hem anat vivint durant els nostres anys de vida.

Porto treballant amb les creences limitants, des de que vaig descobrir el Psych-k, una altra tècnica que treballa amb la ment subconscient per eliminar creences que no et deixen avançar, però amb el tapping he descobert una tècnica molt més senzilla i fàcil per ensenyar, cosa que m’encanta. I per començar a veure resultats més ràpids.
La idea és buscar TROBAR-SE GENIAL, passi el que passi al teu voltant, tot i la crisis, tot i la malaltia, tot i la teva  nostra economia, passi el que passi TU ESTÀS GENIAL!!!

Quina opinió tens de la gent RICA?

I sobre l’Èxit?

Què sents quan a d’altres persones del teu voltant li van bé les coses?

Doncs si el que penses no són coses positives, et puc assegurar que tens creences i patrons que si no canvies seguiràs tenint el que ara tens. No pots pretendre, que la teva ment accepti tenir molts diners si penses que els RICS són dolents i egoistes, oi?

A Coaching C7 estem interessats en ajudar-te a que la teva vida sigui RICA i GENIAL, per aquesta raó estem treballant per donar-te a conèixer EINES per aconseguir-ho, subscriu-te al nostre butlletí i així estaràs al dia de les nostres activitats.

Esther Vega
Formadora i Coach especialista en Emprenedors

www.coachingc7.com

6 thoughts on “Elimina les Creences Limitants

 1. Hola Esther!

  yo también estuve! no os ví… no es raro, verdad? con la multitud que fuimos… fue genial!!

  Nos vemos un dia de estos!!

 2. Estic totalment d’acord amb el que heu exposat de “Les creences limitants”. Jo,personalment, ho he de treballar molt. Així que si feu algun taller m’hi apuntaré. Quant els diners crec que són necessaris sempre que serveixin per enriquir-te com a persona. Tot depen de l’ús que se’n fa.

  Les persones riques amb diners poden ser bones o dolentes i les persones pobres també.

  Tot el que és material es pot tenir o no tenir però la riquesa que prové del creixement personal al no ser material és una inversió per sempre.

  Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *