Skip to main content
1512397_659448160769284_3514869351017327684_n

Desperta’t amb Coaching III

L’Associació Coaching C7 ha presentat “Desperta’t amb Coaching III”, una matinal dedicada al Coaching, que es portarà a terme el proper diumenge 11 de maig a Manresa. L’activitat vol ser un punt de trobada per a introduir-se en el coaching, conèixer diferents professionals i diverses eines. Concretament, es portarà a terme a l’Espai Social de Manresa (carrer Caritat, 14), de 10 a 14 hores. En aquesta edició es portaran a terme 7 tallers de 30 minuts a càrrec de 8 coachs de l’associació. Entre els tallers que es portaran a terme hi haurà sobre com fer un pla d’acció, treball amb els valors i les creences, transformació d’experiències amb PNL, canviant el llenguatge negatiu i coaching de salut.

A més a més de donar a conèixer l’Associació Coaching C7 i la tasca que fem, els objectius d’aquest 3r. Desperta’t amb Coaching són apropar al públic en general diferents disciplines i tècniques que practiquen diversos professionals del coaching de la comarca i, que els coachs puguin donar a conèixer la seva feina i atraure aquestes persones a les seves consultes o cursos. El fet de participar a la trobada aportarà autoconeixement sobre el que està dificultant a fer canvis, motivació per començar a donar els primers passos, un mapa per dissenyar els canvis que volen portar a terme, aprenentatges, diversió i descobriments.

El mes d’abril de l’any passat es va fer la primera edició d’aquesta jornada que va reunir a 6 professionals del coaching i a una trentena de participants. El mes de novembre de l’any passat es va portar a terme la segona edició de Desperta’t amb Coaching amb la participació de 6 coachs i una quarentena de participants. Així, doncs, una seixantena de persones ja han viscut aquesta experiència per trobar noves eines per ajudar a sentir-se millor amb un mateix, començar a canviar la seva realitat actual i per descobrir que no s’està sol. Coaching C7 vol amb aquesta activitat ajudar a les persones perquè facin un primer pas per despertar el canvi que hi ha dins seu i per ajudar-los a cuidar-se de veritat.

La inversió per participar al Desperta’t amb Coaching és de 20€. Per inscriure’s cal reservar la plaça enviant un correu a coachingc7@gmail.com i completar la preinscripció fent una transferència amb l’import del Desperta’t al número de compte de L’Associació Coaching C7 del Banc Sabadell ES24 0081 0049 5900 0170 1179. Les inscripcions estan obertes fins el proper divendres 9 de maig.

Els tallers i coachs professionals que hi participen són:

– Dinàmica de motivació a càrrec del coach Albert Garcia.

– Les dues cares del No a càrrec de la coach Mònica Zabala.

– Estrella dels valors a càrrec del coach Enric Bastardas.

– Coaching de salut a càrrec del coach Pau Cinos.

– Canvia d’ulleres: creences amb les que veig la meva realitat a càrrec de la coach Adriana Gómez.

– Transformant experiències amb PNL a càrrec de la coach Montserrat Rosell.

– Com fer el Pla d’Acció a càrrec de la coach Esther Vega.

Descarrega el cartell de Desperta’t amb Coaching III clicant aquí

Descarrega el Dossier de premsa de Desperta’t amb Coaching clicant aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *