Skip to main content
Insights-Discovery

Coneix-te millor amb la dinàmica dels colors

El dia 17 de novembre es portarà a terme el taller “Coneix-te millor amb la dinàmica dels colors” a càrrec del coach Jordi Simon. Aquest tindrà lloc a l’Espai Social Manresa (carrer Caritat, 14), de 10 a 14 hores. Aquest acte s’emmarca en l’activitat “Desperta’t amb Coaching II” que organitza l’Associació Coaching C7 amb diversos tallers i ponències. En aquesta trobada es portaran a terme 6 tallers de 30 minuts cadascun que serviran per conèixer diferents eines i professionals del coaching. Dins d’aquesta jornada hi haurà aquest taller que ajuda a la comprensió d’un mateix i a entendre les diferències amb les persones que ens envolten. Aquest curs ja ha impactat a milers de persones i organitzacions a tot el món.

El Model de Personalitats dels Colors és una tècnica que t’ajudarà a mantenir una bona comunicació amb les persones. Després d’aquest taller podràs entendre molt millor el teu propi comportament, el comportament dels que t’envolten i poder connectar més efectivament amb altres, tant en l’àmbit personal com professional, i aconseguiràs resultats de manera més ràpida i eficaç.

El model està basat en els estudis de personalitats del psicòleg suís Carl G. Jung. Aquest model diu que tots els individus tenim quatre energies o trets de personalitat i que els diferents balanços entre ells és el que ens fa únics. El model associa aquests trets de personalitat amb energies cromàtiques: colors (blau, vermell, verd i groc).

Les característiques principals del model de personalitats dels colors són les següents:
– Tots tenim els quatre colors en diferents proporcions, la qual cosa ens fa únics.
– El color que es manifesta en un moment específic depèn de la situació i les persones amb les que estiguem interactuant.
– Tots tenim preferència per actuar d’acord amb un dels colors, que anomenem “color dominant”.

El model és útil per aprendre a identificar les persones per colors i d’aquesta manera poder aprofitar aquest coneixement per millorar la comunicació, i per tant, l’eficiència personal.

Poder identificar quin color predominant ets i quin color predominant poden ser les persones amb les que treballes o t’envolten et donarà un avantatge per saber com parlar-los, quins missatges has enviar i de quina manera.

Et convidem, doncs, a conèixe’t molt millor a través d’aquest taller i  la dinàmica dels colors!

Més informació i inscripcions a: coachingc7@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *