Skip to main content

Comencen les trobades temàtiques el dissabte 10 de novembre parlant sobre la Bioreprogramació

La psicòloga i formadora Dary Luz Parra

El dissabte 10 de novembre, de 10 a 13 h., tindrà lloc la 1a trobada temàtica, que organitza l’Associació Coaching C7, sobre Bioreprogramació amb el títol de “Troba la resposta als teus problemes”, a càrrec de Luz Dary Parra al Centre Cívic Selves i Carner de Manresa (carrer Bernat Oller, 14). El curs ensenyarà com a través de la Bioreprogramació es pot ajudar a trobar la solució definitiva als problemes que ens envolten i trobar el seu orígen. La Bioreprogramació tracta de trobar el missatge ocult que hi ha darrera de qualsevol malaltia, situació problemàtica o conflicte que tinguem a la nostra vida per després sanar-lo i crear un nou programa que estigui basat en el benestar i la salut de la persona. Luz Dary Parra és psicòloga i creadora del mètode de la Bio-reprogramació a partir de varies tècniques (Descodificació Biològica, la Teoria del Guió Mental Personal, la Psicologia analítica i elements teòrics d’anatomia, embriologia i fisiologia), i ara busca persones, terapeutes i professionals de la salut física i emocional que es vulguin formar com a terapeuta del seu mètode.

El taller és dirigeix a aquelles persones que no estiguin trobant solució als seus problemes físics, emocionals, de diners, relacions…; als professionals de la salut física i/o emocional que vulguin ajudar als seus clients a millorar complementant les seves tècniques; persones que desitgin formar-se com a terapeutes i poder ajudar a les persones. Els participants al taller coneixeran el secret de la BioReprogramació i com aquesta ajuda a trobar les respostes a situacions de la vida que a vegades no se saben com resoldre i també es descobrirà una oportunitat de potenciar la professió o desenvolupar-se com a professionals en Bioreprogramació. El preu del taller és de 15€ ( per a socis de Coaching C7 10€). Per apuntar-se cal enviar un correu electrònic a coachinc7@gmail.com

A continuació, el dia 24 de novembre es farà la segona trobada temàtica que tractarà el tema del Reiki a través de la Mestra de Reiki, Carme Rodríguez, especialista en oferir una visió àmplia i diferent sobre els inconvenients que poden aparèixer i molestar en el dia a dia.

Les trobades temàtiques són trobades de petit format amb 3 hores de duració, on per un cost reduït les persones participants podran conèixer al professional i aprofundir una mica més en la disciplina que aquest realitzi. Es pretèn que hi hagi una petita part teòrica però majoritàriament pràctica perquè les persones puguin emportar-se una mica del canvi que pot aconseguir a través del treball d’aquest professional.Les trobades temàtiques serveixen per obrir la possibilitat de promoció de les activitats dels nostres socis professionals i altres col·laboradors, així com també, divulgar temes interessant de donar a conèixer a la societat.

L’Associació Coaching C7 organitza també xerrades trimestrals amb un professional del desenvolupament personal i els cursos que organitzen els associats a les Aules de Cultura com són: “Autoestima’t amb el llenguatge i pensament positiu!” del 6 al 27 de novembre a càrrec de la coach Mònica Zabala; “Reflexologia familiar: Potencia la salut de la teva família a través dels seus peus!” a càrrec de la coach Esther Vega del 13 al 27 de novembre i “Com parlar bé en públic” a càrrec del coach Jordi Simon del 27 de novembre al 13 de desembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *