Skip to main content
Imatgeunpasalcanvien30dies

Comencem un nou programa formatiu: “un pas al canvi en 30 dies”

Un programa formatiu per posar-te en acció cap a l’assoliment del teu objectiu en els propers 30 dies

Imatgeunpasalcanvien30diesUn programa per sentir-te més motivat, més recolçat, per compartir els teus avenços en grup, amb eines pràctiques i amb l’acompanyament dels coach de l’associació. En definitiva, per decidir passar a l’acció sí o sí. El programa consta de 2 sessions presencials i 2 sessions online.

En les sessions presencials volem que t’emportis eines pràctiques per posar claredat i focus al les fites vitals. Com dissenyar bons objectius i crear plans d’acció exitosos. Es treballaran els valors, els talents, els punts forts i els punts a millorar de cadascú, les creences limitants que ens impedeixen assolir els objectius. La idea de les sessions online és que serveixin per compartir el treball individual amb la resta del grup i així sentir-se acompanyats per la força del grup, ja que pot ajudar de forma significativa a l’hora d’assolir un objectiu.

El programa comença el dia 9 de maig amb una sessió formativa de 5 hores presencials (9 a 14 hores), continuarà el dia 20 de maig per fer un seguiment i acompanyament grupal online (de 19 a 21 hores), tindrà una segona sessió presencial de 5 hores més (9 a 14 hores), el proper 23 de maig, i finalment, acabarà amb una sessió d’acompanyament i seguiment online el dia 3 de juny de 7 a 9 del vespre. El curs presencial es durà a terme a la ciutat de Manresa (el lloc encara està per determinar).

El preu del programa de 14 hores de formació presencial i online és de 150 euros. També es pot fer en dos pagaments de 75 euros abans de començar i abans d’acabar el curs. El curs és a càrrec dels coach professionals de l’Associació Coaching C7.

En definitiva, volem que deixis enrera el victimisme i et facis responsable 100 % de la teva vida, per aconseguir motivació, més energia, claredat, focus i de retruc guanyar confiança en tu mateix. A més, la idea és que aquesta manera d’aconseguir els objectius sigui replicable a altres reptes i projectes de la teva vida.

Per inscriure’s cal fer una transferència amb l’import del curs (indicant nom i cognoms), al número de compte de L’Associació Coaching C7 del Banc Sabadell ES24 0081 0049 5900 0170 1179 i per completar la inscripció cal enviar un correu electrònic a coachingc7@gmail.com o omplir el formulari de la pàgina web clicant aquí. Les inscripcions estan obertes fins el proper dia 7 de maig de 2015.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *