Skip to main content

COM LA BIOREPROGRAMACIÓ ET DONA RESPOSTA A LES MALALTIES

LA BIO- REPROGRAMACIÓN INTEGRA DIFERENTES TÉCNICAS: LA DESCODIFICACIÓN BIOLÓGICA, LA TEORÍA DE GUION MENTAL PERSONAL Y LA PSICOLOGÍA PROFUNDA DE CARL GUSTAV JUNG.

Descubre como el organismo, encuentra como solución de supervivencia la creación de una enfermedad para mantenernos vivos mientras encontramos la solución al conflicto que ha venido del exterior y se ha interpretado de una manera específica que se proyectará en un órgano especifico. El cuerpo posee todos los recursos para hallar el origen de la enfermedad, tratar la causa, el mantenimiento y prevenirla.

Al descubrir la BioReprogramación, podrás darte cuenta de qué te causa sufrimiento y sabrás que es posible modificarlo para poder conseguir bienestar y salud.

¿TIENES LA SENSACIÓN DE ESTAR SIENDO COMO NO QUIERE SER?

¿DE ESTAR HACIENDO LO QUE REALMENTE NO QUIERE HACER?
LA BIO- REPROGRAMACIÓ INTEGRA DIFERENTS TÈCNIQUES: LA DESCODIFICACIÓ BIOLÒGICA, LA TEORIA DE GUIÓ MENTAL PERSONAL I LA PSICOLOGIA PROFUNDA DE CARL GUSTAV JUNG.

Descobreix com l’organisme, troba com a solució de supervivència amb la creació d’una malaltia per mantenir-nos vius i mentre trobem la solució al conflicte que ha vingut de l’exterior i s’ha interpretat d’una manera específica que es projectarà en un òrgan específic. El cos posseeix tots els recursos per trobar l’origen de la malaltia, tractar la causa, mantenir-la manteniment i prevenir-la.

Al descobrir la BioReprogramació, podràs adonar-te de què et causa sofriment i sabràs que és possible modificar-ho per poder aconseguir benestar i salut.

TENS LA SENSACIÓ DE SER QUI NO VOLS SER?

D’ESTAR FENT EL QUE REALMENT NO VOLS FER?

ALGUNA VEGADA HAS SENTIT COM SI NO VISQUESSIS LA TEVA PRÒPIA VIDA?

DE NO ESTAR ACONSEGUINT EL QUE DESITGES?

Bio Reprogramar consisteix en: primer, descodificar, trobar el missatge ocult darrere de la malaltia o conflicte pel qual la persona consulta, sanar-ho i després fer un nou programa molt millor, més d’acord amb el benestar, l’harmonia i la salut del consultant.

PERQUÈ SERVEIX LA BIO REPROGRAMACIÓ?

Amb la bio reprogramació es pot treballar QUALSEVOL situació que preocupi, qualsevol malaltia (Hiper tensió arterial, hiper o singlot tiroïdisme, càncer, migranyes, etc.), o qualsevol cosa que representi un problema. Tot té el seu origen i és possible trobar una solució; és possible tractar assumptes de diners, sobrepès, pors, fòbies, al·lèrgies, entre uns altres.

EN QUÈ ES DIFERENCIA LA BIO REPROGRAMACIÓ DE LA DESCODIFICACIÓ BIOLÒGICA?

En què en la BIO REPROGRAMACIÓ, li hem sumat, a la Descodificació Biològica, la Teoria del Guió Mental Personal, la Psicologia analítica i elements teòrics d’anatomia, embriologia i fisiologia per bio reprogramació que ajuda molt a les persones que no tenen cap coneixement de medicina, a entendre millor tots els temes.

La Bioreprogramació pot ajudar-te a trobar les respostes de la teva situació actual, per mitjà d’un viatge als teus avantpassats i descobrir limitacions i creences del llegat familiar que no són teves i al ser conscient aconseguir millorar, o tenir la base per començar a treballar el teu problema o malaltia.

I si vols saber més aquest dissabte la terapeuta i creadora del mètode Luz Dary Parra, farà a Manresa un taller de Bioreprogramació.

Per més informació d’altres activitats, escriu un email a coachingc7@gmail.com

One thought on “COM LA BIOREPROGRAMACIÓ ET DONA RESPOSTA A LES MALALTIES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *