Skip to main content

Missió, visió i valors

Missió:

Som un grup de coaches professionals d’especialitzacions diverses que divulguem i promocionem el coaching a la Catalunya central, compromesos amb el creixement i el desenvolupament personal i professional de la nostra societat, a la recerca permanent del benestar i la qualitat de vida.

Definició de Coaching:

En el coaching acompanyem a les persones per a que aconsegueixin els objectius que es proposen. Tot i que ve de la paraula anglosaxona coach; que significa entrenador, nosaltres no fem aquesta funció: fem preguntes per a que el nostre client reflexioni, valorem els seus progressos, l’escoltem, li deixem un espai per pensar en silenci, no el jutgem ni li diem el què ha de fer. En definitiva, és el client qui pren les regnes de la seva vida i qui pren les seves pròpies decisions. Amb això, volem millorar certes mancances que podem tenir a la nostra pròpia vida i a la societat en general, per poder crèixer com a persones i com a societat. Per tot això, volem que es conegui el coaching, perquè amb els nostres serveis com a coaches, els nostres coneixements, i les experiències i coneixements dels nostres possibles clients, puguem nodrir-nos i alhora millorar el món en el que vivim.

Visió:

Ser una associació líder i referent a la Catalunya central de l’acompanyament i l’ajuda, mitjançant la metodologia del coaching, per tal que persones i organitzacions aconsegueixin els seus objectius en qualsevol àmbit.

Valors:

1. Honestedat

2. Compromís

3. Professionalitat

4. Dinamisme

5. Creativitat

6. Contribució

7. Cooperació

Estem compromesos amb el desenvolupament i creixement de persones i organitzacions, molt vinculats a la comarca del Bages i la Catalunya Central.

Impulsem la transformació de la nostra societat ajudant i acompanyant de forma honesta i professional als seus líders a arribar als seus objectius mitjançant les eines del coaching.

No ens conformem amb el que és possible, invertim constantment en noves possibilitats per ampliar la nostra capacitat d’acció de forma dinàmica i creativa.

Des de la contribució i la cooperació fem tangible el que és intangible, traduïm en resultats positius el compromís.

One thought on “Missió, visió i valors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *