Skip to main content

Aprofita la promoció 2×1 per apuntar-te a la Jornada i convida algú a assistir-hi

Quan falta menys d’una setmana per la Jornada, hem pensat que hauriem de fer una gran oferta ja que sou molts els que voleu donar un pas ferm cap al canvi!
Si cliqueu al botó de sota, us inscriviu i voleu venir acompanyats d’una altra persona (amic o amiga, pare o mare, marit o muller, fill o filla, conegut o coneguda…), la segona persona assistirà GRATIS! És el que s’anomena un 2×1 de tota la vida. Perquè a Coaching C7 volem que comencis a treballar el canvi, acompanyat/da d’algú especial i que també pugui si vol gestionar millor el canvi a la seva vida!
Us recordem que la 3a Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central es portarà a terme el dissabte dia 18 de novembre de 9 a 14 hores a la UManresa-FUB (avinguda Universitària 4-6) i portarà per títol “Ara es el teu moment: l’hora del canvi”.La jornada està centrada enguany en el tema de la gestió del canvi. Durant la trobada es donaran eines pràctiques per millorar l’autoconfiança, l’autoestima, l’actitud i la mentalitat. Es pot consultar el programa definitiu clicant aquí. El preu de la inscripció és de 40 euros. Es pot pagar pel botó de paypal que hi ha més amunt o també fent l’ingrés de la inscripció al compte corrent de l’Associació Coaching C7 ES24 0081 0049 5900 0170 1179 (Banc Sabadell), posant nom i cognom + jornada al concepte, i enviant un correu de confirmació a coachingc7@gmail.com. La 3a Jornada és organitzada per l’Associació Coaching C7 i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, el CIO, la Diputació de Barcelona i UManresa-FUB.

Pots consultar el programa definitiu de la jornada aquí

Pots consultar la localització i els transports per anar a la jornada aquí

Pots consultar el flyer promocional de la jornada clicant aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *