Skip to main content
ParticipantsJornadadeCoaching2017

Una cinquantena de persones participen a la 3a Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central a la UManresa-FUB

FotoJornadaCoaching2017Una cinquantena de persones van assistir aquest dissabte al matí a la III Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central a la UManresa-FUB. La trobada que portava per títol “Ara es el teu moment: l’hora del canvi” va estar centrada en el tema de la gestió del canvi. Els coaches professionals de l’Associació Coaching C7 van portar a terme 4 tallers dedicats a treballar l’autoconfiança, l’autoestima, les creences i l’actitud. La 3a Jornada va ser organitzada per l’Associació Coaching C7 i va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, el CIO, la Diputació de Barcelona i UManresa-FUB.

La regidora d’Ocupació de l’Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz, va assistir a la jornada i a l’inici va adreçar unes paraules de benvinguda a tots als participants encoratjant-los a aprofitar la jornada per aprendre eines per gestionar millor els moments de canvi a la vida i a la societat.

IMG_20171118_125346Per començar la jornada, el coach Pau Cinos va portar a terme el taller “Autoconfiança davant del canvi”. Aquest taller va aportar una eina que els va permetre tenir als participants una imatge gràfica de la condició personal davant el repte de fer un canvi, a partir d’una automesura de la qualitat de vida i la salut. A continuació, els coaches Albert Garcia i M. del Carmen Pérez van realitzar el taller “Canviant la teva forma d’estimar-te”, que els va ajudar a crear consciència de com ens estimem, fins on podem estimar-nos, i perquè no ens estimem més. En el taller es van aportar eines per reconèixer les qualitats emocionals, físiques i habilitats, aixi com també, a motivar a canviar aquelles coses que es volen millorar.

FotoJornada2017Després, hi va haver el taller de la coach Isabel Acera que portava per títol “Descobrint i desmuntant creences” i que va permetre descobrir quines creences i pors ens limiten a l’hora de fer un canvi i aconseguir els nostres objectius. D’una manera pràctica i dinàmica, es va aprendre a desmuntar aquestes creences, trencant-les definitivament. Finalment, el coach Jordi Simon va tancar la jornada amb el taller “Com l’actitud determina la teva vida” explicant les 3 claus per tenir una millor actitud i com el cos influeix d’una forma molt important en aquesta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *